Schoorsteen reparaties en onderhoud uitvoeren

De werkzaamheden aan een schoorsteen worden vaak onderschat. Dit komt omdat dit onderdeel van de woning vaak lastig bereikbaar is en het vanaf beneden vaak moeilijk te bepalen is hoe het gesteld is met de staat van schoorstenen. Het is echter wel van belang om hier de benodigde aandacht aan te besteden. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Dakbeheer Couwenberg. Wij zijn al een geruime tijd gespecialiseerd in werkzaamheden aan schoorstenen en onderscheiden ons door ons uitstekende vakmanschap op dit gebied.

Het belang van werkzaamheden aan schoorstenen

Een schoorsteen vormt in de meeste gevallen het hoogste punt van een woning en wordt hiermee dan ook het meest blootgesteld aan extreme weersinvloeden zoals regen, wind sneeuw en grote temperatuurverschillen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit onderdeel van een woning een wat hogere onderhoudsbehoefte heeft dan de elementen die wat meer in de luwte liggen. Doordat een schoorsteen wat minder in het zicht én lastig te bereiken is, wordt dit vaak over het hoofd gezien.

Het belang van een vakkundige uitvoer van werkzaamheden aan schoorstenen is groot. Een schoorsteen die in slechte staat is, zou kunnen afbrokkelen en in het ergste geval kunnen instorten met alle gevolgen van dien. Daarnaast kan een schoorsteen die in slechte staat is lekkages veroorzaken en is de kans groter op een schoorsteenbrand als er vogels in de schoorsteen gaan nestelen.

Dakbeheer Couwenberg voor schoorsteen werkzaamheden

Het controleren van schoorstenen vormt een belangrijk onderdeel van een inspectieronde die we uitvoeren op daken. Dit zijn echter niet de enige schoorsteen werkzaamheden waarvoor u bij Dakbeheer Couwenberg aan het juiste adres bent. U kunt ook bij ons terecht voor klussen aan een schoorsteen zoals:

  • Het opnieuw voegen van de schoorsteen
  • Het aanbrengen van schoorsteenkappen
  • Het vegen van de schoorsteen
  • Plateaus boven de schoorsteen aanbrengen of herstellen
  • Schoorsteen metselen en impregneren
  • Lekkages aan een schoorsteen herstellen
  • Het lood aanbrengen of vervangen
  • Een complete schoorsteen renovatie
  • Schoorsteen verwijderen

Waarom Dakbeheer Couwenberg voor alle klussen op en rond de schoorsteen

U kunt bij Dakbeheer Couwenberg terecht voor alle hierboven genoemde klussen op en rond de schoorsteen. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf op dit gebied. Onze uitstekende vakkennis en lange ervaring in schoorsteenwerkzaamheden zijn niet de enige redenen om voor ons te kiezen. Onze klanten waarderen ons bedrijf ook om onze klantgerichte benadering en ons eerlijke advies. Dit komt tot uiting in onze werkwijze. Wij komen immers altijd eerst bij u ter plaatse kijken om de situatie te beoordelen voordat we u een persoonlijke offerte aanbieden. Op deze manier kunnen wij u een eerlijke prijsstelling garanderen. 

Hoe Dakbeheer Couwenberg te werk gaat met schoorstenen

Bij ons bezoek voeren we volledig gratis een schoorsteen inspectie uit. Hierbij maken we ook een aantal foto’s voor u. Hierdoor kunt u zelf ook (letterlijk) een beeld vormen hoe uw schoorsteen er van dichtbij uitziet.

Op basis van onze bevindingen kunnen wij u persoonlijk informeren en de mogelijke opties voor u inzichtelijk maken en onderbouwen. Wij denken graag met u mee wat de beste oplossingen voor u zijn. Op basis hiervan kunt u een overwogen keuzes maken. Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Maak gerust gebruik van onze expertise op dit gebied. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s en andere bewijzen van vaardigheden om het werk tot in de perfectie uit te kunnen voeren. Hiervoor hebben zijn de beschikking over de meest geavanceerde gereedschappen en andere middelen. Uiteraard werken wij volgens de VCA normen waarmee we een veilige, gezonde-, en milieuvriendelijke werkwijze kunnen garanderen.

Meer informatie of persoonlijk advies over onze werkzaamheden aan schoorstenen

Neem gerust vrijblijvend contact met ons voor meer informatie of persoonlijk advies over onze werkzaamheden aan schoorstenen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om direct een afspraak met ons te maken voor een gratis schoorsteen inspectie. Dakbeheer Couwenberg neemt opdrachten aan van particulieren en bedrijven uit het hele land.

Ruim 35 jaar ervaring

Wij hebben een ruime werk ervaring van ruim 35 jaar! Hierdoor weten wij raad met elk dak.

Snel op locatie

Heeft u last van een dak probleem? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie voor een gratis dakinspectie!

GRATIS Dakinspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte en dakinspectie.

Gratis Offerte Aanvragen

Gratis Offerte Ontvangen?

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis en vrijblijvende offerte

Open chat
Heeft u hulp nodig?
Hoi, kan ik u ergens mee helpen?