Ruim 35 jaar ervaring

Wij hebben een ruime werk ervaring van ruim 35 jaar! Hierdoor weten wij raad met elk dak.

Snel op locatie

Heeft u last van een dak probleem? Dan zijn wij altijd snel bij u op locatie voor een gratis dakinspectie!

GRATIS Dakinspectie

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte en dakinspectie.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage moet uiteraard snel verholpen worden om verdere schade te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat dit soort werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd, is het verstandig om dit soort werkzaamheden door een professioneel bedrijf te laten uitvoeren. Hiervoor kunt u uitstekend bij Dakbeheer Couwenberg terecht. Wij staan binnen een zeer kort tijdsbestek voor u klaar met een vakkundige oplossing. De dakdekkers van Dakbeheer Couwenberg leveren een kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

Waarom het belangrijk is om daklekkage snel op te sporen

Er kunnen diverse oorzaken zijn waardoor daklekkage kan ontstaan. De invloeden van het weer kunnen een belangrijke oorzaak zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat dakschade wordt veroorzaakt door zware regen of storm. Als de kwaliteit van het dak niet meer goed is, zal water hierdoor de kans krijgen om door de dakbedekking heen te lopen. Een verschoven dakpan is ook een veel voorkomende oorzaak van daklekkage. Een andere veelvoorkomende oorzaak van daklekkage is als de aansluiting van de schoorsteen of de dak doorvoer niet meer waterdicht is. Tot slot kan een hele eenvoudige oorzaak, zoals een verstopte dakgoot, voor veel waterschade zorgen. Stromend water kan immers grote schade aan materialen veroorzaken. Als deze schade zichtbaar wordt, is er vaak al een tijdje sprake van een lekkage of is deze lekkage zeer ernstig. Dit onderstreept het belang om een daklekkage snel op te sporen. Als u hier lang mee wacht, zullen de kosten alleen maar hoger worden.

Daklekkages opsporen zonder breken

Het is soms lastig om daklekkages op te sporen. Dit komt omdat water uiteraard zijn weg naar beneden zoekt. De plaats waar de lekkage zichtbaar is, hoeft niet de plek te zijn waar de lekkage daadwerkelijk zit. Als u het opsporen van de lekkage aan een professional overlaat, zult u uzelf niet alleen veel moeite besparen maar ook veel onnodige schade. Dakbeheer Couwenberg beschikt over materialen waarmee we daklekkages kunnen opsporen zonder het dak onnodig te hoeven openbreken. Daarnaast beschikken onze dakwerkers over zeer veel ervaring en een uitstekend vakmanschap. Wij kunnen al snel voor u in beeld brengen waar de lekkage zit en de oorzaak achterhalen.

Lekkage aan het dak op een vakkundige manier oplossen

Naast het opsporen van de lekkage en de oorzaak hiervan, kunnen wij de lekkage aan het dak uiteraard ook op een vakkundige manier voor u oplossen. Wij kunnen u hierbij volledig ontzorgen. Dakbeheer Couwenberg is al decennialang actief op dit gebied en staat bekend om een uitstekend vakmanschap. Ons volledige team beschikt over alle benodigde dakdekkers diploma’s om deze klus tot in de perfectie voor u te verzorgen. Het maakt hierbij voor ons geen verschil of de lekkage is ontstaan op een plat dak ((bijvoorbeeld een bitumen, PVC, EPDM of groen dak) of op een aflopend dak waarop dakpannen, leien, metaal of riet geplaatst is. Geen uitdaging is voor ons te veel.

Waarom Dakbeheer Couwenberg voor het herstel van een daklekkage?

Het is eenvoudig uit te leggen waarom u het beste meteen contact kunt opnemen met Dakbeheer Couwenberg als u last heeft van een daklekkage. Allereerst kunt u erop vertrouwen dat we vrijwel direct voor u klaar staan. Ons team van dakdekkers zal snel bij u ter plaatse zijn om de situatie te bekijken en op te lossen. Uiteraard nemen we vooraf met u de mogelijkheden met betrekking tot het herstel van een daklekkage met u door hoe we de daklekkage op de juiste manier kunnen oplossen. Hierbij doen we u een persoonlijke offerte. U hoeft dus niet te vrezen voor onaangename verrassingen achteraf. U kunt bij ons rekenen op eerlijk advies waarbij we graag met u meedenken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Het inspecteren van het dak doen wij volledig gratis.

Contact met Dakbeheer Couwenberg bij daklekkage

Heeft u een daklekkage geconstateerd en zou u graag gebruik maken van het vakmanschap van de dakwerkers van Dakbeheer Couwenberg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met een snelle en adequate oplossing voor daklekkages. Wij begrijpen immers als geen ander het belang van een goed dak boven uw hoofd. 

Gratis Offerte Aanvragen

Gratis Offerte Ontvangen?

Wij rekenen geen kosten voor het maken van een gratis en vrijblijvende offerte

Open chat
Heeft u hulp nodig?
Hoi, kan ik u ergens mee helpen?